Jornada FinTech: finançament d’energia sostenible a través d’Internet a les comarques de Girona

El proper dilluns 30 d’octubre de 2017, de 11:00 a 13:00 h, a l’aula de formació de Dipsalut (Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona), el programa europeu ENERINVEST, juntament amb Som Energia i ECrowd! Invest participaran a la “Jornada FinTech: finançament d’energia sostenible a través d’Internet a les comarques de Girona“.

El FinTech o finançament tecnològic són mecanismes de finançament alternatius i no bancaris que permeten a les empreses trobar finançament no tradicional o complementar l’existent per a tot tipus de projectes. En moltes ocasions permeten la participació de tant inversors convencionals com de la ciutadania en general (crowd). Tot i la gran varietat de tipologies: crowdlending, crowdequity o invoice trading… totes elles es caracteritzen per utilitzar plataformes d’Internet per mobilitzar la inversió.

Tots els interessats amb el disseny, desenvolupament i execució de projectes d’energia sostenible, públics o privats, podran informar-se sobre com:

-Aproximar-se a inversors a través de la EnerinTool del projecte europeu ENERINVEST

-Aconseguir finançament participatiu per a projectes rendibles i amb impacte positiu amb ECrowd! Invest

-Invertir en projectes d’energia sostenible mitjançant la cooperativa d’energia verda Som Energia

La part final de la jornada es reserva per a la resolució de dubtes i debat de les qüestions més rellevants sobre FinTech.

Podeu consultar el programa aquí.

Les inscripcions es duen a terme a través d’ENERINVEST, previ registre com a usuari a la plataforma. Inscriviu-vos aquí.