Financing trends in sustainable energy projects

El cinquè esdeveniment nacional del projecte ENERINVEST té per objectiu presentar les alternatives actuals en finançament de projectes d’energia sostenible així com experiències d’èxit i innovadores dins el sector. La jornada comptarà amb entitats de referència com l’Institut per a la Diversificació i estalvi de l’Energia (IDAE), l’Institut de Crèdit Oficial (ICO), l’Enginyeria de Sistemes per a la Defensa (ISDEFE) i l’Associació d’Empreses d’Energies Renovables (APPA), entre d’altres.

A continuació es farà el lliurament de trofeus i diplomes dels premis ENERINVEST, que tenen per objectiu el reconeixement -en tres categories de guardons- de l’execució de projectes exemplars d’energia sostenible dels sectors públics i privats, així com l’incentiu de casos d’èxit de nous mecanismes financers per a aquest tipus de projectes. Els interessats van presentar les seves candidatures del 20 de juny al 2 d’octubre i durant el mes passat tant jurat d’experts com els usuaris de la plataforma ENERINVEST han pogut emetre els seus vots en línia a alguna de les dotze propostes finalistes.

Durant l’acte els interessats podran fer ús d’un punt d’assistència ENERINTOOL, on es podrà comptar amb un servei d’atenció personalitzada en l’ús de l’eina de trobada basada en Internet (https://www.enerinvest.es/recursos/enerintool) que des d’inicis del 2016 permet a tots els usuaris registrats penjar projectes o instruments financers, obtenir assessorament pel que fa a tecnologia, alternatives financeres i/o normativa aplicable, cercar projectes per a finançar i/o finançament per al seu projecte, entre d’altres.

Les inscripcions són gratuïtes fins a completar aforament i es realitzen telemàticament a: https://www.enerinvest.es/actividades/general/evento-nacional-enerinvest-tendencias-en-financiacion-de-proyectos-de-energia-sostenible-89