Dos nous cursos en instal·lació i manteniment de calderes de biomassa per a instal·ladors (Puigcerdà i Ripoll)

Des de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, dins del Projecte “Pirinnowa’tt: Empresa, Energia i Gestió Forestal al Pirineu” s’organitzen dos cursos d’instal·lació de calderes de biomassa per a usos tèrmics.

Aquestes activitats formatives pretenen dotar als participants dels coneixements tècnics necessaris per poder gestionar diferents tipus de calderes de biomassa, les seves particularitats i limitacions, el disseny de les sitges d’emmagatzematge així com els estudis de viabilitat per valorar la seva rendibilitat econòmica i conèixer la normativa actual que afecta aquestes instal·lacions.

Aquestes cursos seran eminentment teòrics però amb un enfoc totalment pràctic.

Es tracta de formacions gratuïtes, i la inscripció es realitza indicant les dades del participant (nom i cognoms, DNI, telèfon, correu electrònic, empresa) al correu electrònic: innovadors@ripollesdesenvolupament.com o bé trucant al 972 704 499.

  • Curs en instal·lació i manteniment de calderes de biomassa per a instal·ladors. Del 8 al 10 de novembre, de 16.00 a 20.00 h, i el 18 de novembre, de 9.00 a 13.00 h, al Consell Comarcal de la Cerdanya (Puigcerdà)
  • Curs en instal·lació i manteniment de calderes de biomassa per a instal·ladors. Del 22 al 25 de novembre, de 16.00 a 20.00 h, a l’Agència de Desenvolupament del Ripollès (Ripoll)

 

Més informació:

http://beenergi.ddgi.cat/wp-content/uploads/2016/10/Tríptic-Informació-curs-cerdanya.pdf

http://beenergi.ddgi.cat/wp-content/uploads/2016/10/Cartell-Caldereria-Biomassa-Cerdanya-n.pdf

 

http://beenergi.ddgi.cat/wp-content/uploads/2016/10/Triptic-Informació-curs-Ripollès.pdf

http://beenergi.ddgi.cat/wp-content/uploads/2016/10/Cartell-Caldereria-Biomassa-Ripollès.pdf