Convocatòria dels Premis ENERINVEST, un reconeixement a iniciatives innovadores en el finançament de projectes d’energia sostenible

Des de la Plataforma ENERINVEST es vol donar una oportunitat als actors clau en el desenvolupament de projectes i fórmules financeres innovadores que fomentin una energia eficient, renovable i sostenible.

Per aquest motiu, fins el 2 d’octubre de 2018, podeu presentar la vostra candidatura a la I convocatòria dels Premis ENERINVEST que volen reconèixer les iniciatives innovadores, tant públiques com privades, que hagin desenvolupat actuacions en el territori des de l’any 2016 en el camp de l’energia sostenible en alguna d’aquestes tres categories:

Projectes d’energia sostenible en el sector públic
Premi a la millor actuació per a la promoció de l’energia sostenible que hi hagi implementat una fórmula o model de negoci innovador en el seu finançament, executat en el sector públic.

Projectes d’energia sostenible en el sector privat
Un guardó per al millor projecte o actuació en energia sostenible que hagi implementat una fórmula o model de negoci innovador en el seu finançament, executat en el sector privat.

Mecanismes de finançament innovadors d’aplicació a projectes d’energia sostenible
En reconeixement al millor mecanisme o fórmula de finançament innovador d’aplicació a projectes d’energia sostenible, posada en marxa des d’una entitat financera o d’inversió.

 

Tota la informació i els detalls relatius a les condicions de participació, els criteris d’avaluació i el procés de resolució dels premiats es troben recollits en les Bases de la Convocatòria, consultable a: https://www.enerinvest.es/premios/
El formulari en línia de presentació de candidatures es troba a: https://www.enerinvest.es/premios/alta-candidatura